Choď na obsah Choď na menu
 


Zvažuje silikóny!

11. 2. 2011

Podľahla trendu. Speváčka a herečka Nela Pocisková (20) pred pár dňami navštívila špeciálnu kliniku v Brne.

Tá sa zameriava na plastické operácie a tamojší lekári dopomohli k dokonalému vzťahu nejednej slovenskej celebrite. Podľa informácií Nového Času zvažuje zväčšenie poprsia!

Hoci počas Let´s Dance obdivovalo jej krásnu postavu množstvo mužov, k dokonalosti jej predsa len jeden krôčik chýba. Sexi krivky v horných partiách. A uvedomuje si to aj samotná Nela. Do redakcie Nového Času sa ozval človek, ktorý známu krásku stretol na prestížnej klinike v Brne. „V čakárni sme stretli Jána Ďurovčíka spolu s Nelou Pociskovou. Ani by na tom možno nebolo nič čudné, keby potom spolu nešli do ordinácie lekára, ktorý vraj robí perfektné silikóny,“ prezradil zdroj. Čo na to samotná kráska?

Hoci slovenský šoubiznis je plný silikónových krások, väčšina z nich zásah plastického chirurga radikálne popiera. Nela sa však rozhodla, že bez okolkov vyjde s pravdou von a na žiadne zázračné tabletky sa vyhovárať nebude. „Myslím si, že je normálne, že o tom človek uvažuje. Bola som rada, že som išla na kliniku a informovala sa. Musím mať predsa najskôr dostatočný prehľad, ale zatiaľ je to len vo fáze uvažovania,“ povedala Novému Času kráska, ktorá zatiaľ nie je definitívne rozhodnutá, či zákrok podstúpi.

Ako sa Novému Času podarilo zistiť, Nela však nebola jediná, ktorá sa na klinike informovala o skrášľovacích operáciách. Výdobytkom modernej medicíny sa už nevyhýbajú ani muži a preto zákrok zvažuje aj choreograf Ján Ďurovčík. „Uvažujem nad liposukciou v oblasti medzi chrbtom a bokmi . Niektorí moji známi ju majú urobenú a sú veľmi spokojní,“ prekvapil Ďurovčík.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

...

Ellis,12. 2. 2011 8:43

Já doufám, že to není pravda!

...

Adminka-Niky,11. 2. 2011 22:21

Môžete sa k tomuto vyjadriť. Ja si osobne myslím, že to nie je pravda.