Choď na obsah Choď na menu
 


Od teraz už nemusíte hľadať článok v rubrike NOVINKY a písať otázky a prípadné "vyznania " tam ,ale práve tu,v tejto rubrike....

 

Otázky,ktoré boli pod spomínaním článkom prekopírujem do tejto rubriky.Aby ste s tým nemali žiadne problémy.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ahojte

ADMINKA,9. 5. 2013 16:01

Ahoojte všetci :) Ďakujeme za Vaše krásne komenty. Chcem, aby ste vedeli, že Nela Vám je za všetko vďačná a váži si Vás. Bez Vás by nebola tým, čím je :) A pozdravuje Vás.
Keď sa však pýtate na jej kontakty a adresy, s tým Vám my nepomôžeme, nemáme právo uvádzať takéto informácie. Veríme, že nás pochopíte. Ak jej chcete niečo napísať, skúste to spraviť tu - http://www.nelapociskova.com/contact .

Najnovšie info nájdete na našom FB - Nela Pocisková Oficiálny funklub. Sú tam aj rôzne súťaže o lístky na predstavenia, a iné.
A ďakujeme za vysokú návštevnosť našej stránky :) Majte sa tu :) :)

... adresu? <3

Henka <3,23. 3. 2013 14:05

Ahoj Nelka. Som tvoja naj fanuskicka!!!!! si moj idol uz od vtedy ako sledujem burlive vino!! chcela by som ti napisat list a podobne ..... dala by si mi tvoju adresu? :) proooosim. tvoje plagaty mam po celej izbe :) milujem ta aj burlive vino <3
btw. bude aj druha seria burliveho vina<3 :-D ?

Re: ... adresu? <3

Adminka,9. 5. 2013 15:57

Ahoj Henka :) Áno, bude aj druhá séria Búrlivého vína, už sa začala natáčať a mala by sa vysielať asi v septembri. Skús jej napísať týmto spôsobom - http://www.nelapociskova.com/contact . Ale či ti odpíše, to nesľubujem :)
Pekný deň

spivaš nádherne

Viky,26. 3. 2013 15:50

Ahoj! Som tvoja fanúšička a chcela by som spievať ako Ty. Chodim na spev na ZUŠ.Nádherná pieseň!!! :D
Patrí k mojím najobľúbenejším.
A veľmi rada pozerávam Búrlivé víno.

Re: spivaš nádherne

Adminka,9. 5. 2013 15:56

Ahoj :) Nela ti ďakuje za podporu, váži si to. A tebe držíme palce, nech sa ti darí v speve, nikdy sa nevzdaj, aj keď to bude občas ťažké :) Nech o pár rokov budeme kupovať tvoj album ;)

HELP!

Lívia ,2. 4. 2013 16:54

Nelka prosím nemohla by si mi poslať alebo na túto stránku pridať fotky ale tie najnovšie? potrebujem na svoju stránku :) prosím pomôž

Re: HELP!

Adminka,9. 5. 2013 15:54

Ahoj Lívia. Všetky fotky nájdeš na našom FB - Nela Pocisková Oficiálny funklub.

Nelka

Livinka,16. 4. 2013 20:18

Ahoj Nelka,
som Tvoja veľká faninka. A preto Ťa prosím Neli daj mi prosím Ťa tvoj e-mail. Môj je: clawdeen.wolf@centrum.sk. Odpíš mi prosím.

Re: Nelka

Adminka,9. 5. 2013 15:52

Ahoj Livinka :) Je skvelé, že máš rada Nelu, ona si to veľmi váži a ďakuje za podporu. Kontakty na Nelu však neuvádzame, ale ak potrebuješ niečo súrne, napíš na email jej manažéra - jan@jan.sk :)
Ďakujem za pochopenie

Otazka

Kajaa,5. 4. 2013 17:12

Dobrý deň , prepáčte možno je to moc osobnéé ale máme v škole ulohu urobit vizitku niekoho slávneho a ja som si vybarala Nelku :)

Prosím vás možete mi povedať jej adresu /ulica/ a email ? :) ddakujem

Re: Otazka

Adminka,9. 5. 2013 15:49

Ahoj Kaja :) Veľmi nás teší, že si si vybrala práve našu Nelu. Ale osobné údaje sa neudávajú. Preto si skús do tej vizitky vymyslieť hociaku adresu :) Ďakujeme za pochopenie.

NELA si super!

Lucka,30. 3. 2013 19:12

Nela si najlepšia...každý den počúvam tvoje piesne a každý večer Búrlivé víno v ktorom hráš a neviem si tam predstaviť namiesto teba žiadnu inú hlavnú hrdinku...tú kritiku si vôbec neber vážne...hráš to výborne...

Super speváčka a herečka

LauraV,26. 3. 2013 17:42

Ahoj Nela! Veľmi rada počúvam tvoje piesne a tiež rada pozerám BÚRLIVÉ VÍNO veľmi sa tam hodíš a tú kritiku si neber príliš k srdcu pre nás divákov to hráš výborne. :D

Ahoj

Katka,19. 3. 2013 18:10

Ahoj Nelka....Myslím si že si super...Mám ťa veľmi rada...Sledujem aj Búrlivé víno a veľmi sa mi tam páčiš...Si proste supéér....Ak by ťa to neobťažovalo tak ťa veľmi prosím či by si mi dala tvoj email...ale ak nechceš nemusím..PS: Myslím že si veľmi dobrá herečka...

A len tak medzi rečou ako skončí Búrlivé víno??? :DDDDDDDDDD ďakujem

katka

projekt

Nikuška,13. 3. 2013 19:41

ahoj v škole musíme urobiť projekt o speváčke alebo spevákovi a ja som si vybrala teba. Môžem sa na ťa spýtať na tvoju
obľúbenú: farbu
jedlo
šport
čo rada robíš ked máš voľný čas a ktorá je tvoja prvá pesnička.

Nelinka

Nina,4. 3. 2013 11:44

Nela som tvoja fanúška .A mojim snom je sa sebou stretnúť.Od teraz keď hraš v Búrlivom víne pozerám ho a ani jednu čásť som si nenechála ujsť. A keby sme sa stretli možno by si my dala podpísanu fotku (autogram).

sI SUPER :)

Petronela,8. 2. 2013 12:30

Ahoj ,Nela (aj ja mám v mojom mene tvoje meno :)...)chcela som ti povedat že som tvoja neodolatelná fanúšička a mojím jediním snom je aby som sa mohla niekedy s tebou stretnút a dúfam že raz sa mi to splní :)....Teraz ked hráš v búrlivom víne tak ani jednu čast si nenechám ujst !!! proste som na to závislá..... :) a myslím že s martinom (jurajom lojom ) by to mohlo klapat aj v reálnom živote ... hodíte sa k sebe ... Dúfam že mi na toto odpovieš... Myslím že máme niečo spoločné a nie len meno ale aj ja milujem spev a herectvo....

Re: sI SUPER :)

Soňa,25. 2. 2013 15:34

Nie si sama :)

AHOJ

Soňa,25. 2. 2013 15:33

Ahoj chcela by som na Nelku číslo lebo tento týždeň máme oslavu a chcem babine dáku speváčku a ona je jediná ktorú asi poznám :D :D áno mám len 12 ;)

Podpisové karty

Lucie,25. 2. 2013 11:59

Zdravím všechny, nevíte někdo, jestli je možné dostat Nelinu podepsanou fotku? Kdyby někdo věděl kam nebo jak si o ni napsat, prosím dejte vědět. Děkuju :)