Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková: Jano mi bude chýbať

17. 5. 2011

Multitalentovaná hviezda NELA POCISKOVÁ (20) zaujala už ako 14-ročná titulnou úlohou v muzikáli Neberte nám princeznú. Ten ju vystrelil do sveta šoubiznisu. V poslednom čase sa jej meno často skloňuje s plastickou operáciou pŕs či s jej láskou Jánom Ďurovčíkom (40). Pred pár dňami odletela na trojmesačný pobyt do Ameriky.

Kam konkrétne odchádzate? A prečo ste sa rozhodli odísť do Ameriky? (pozn. red.: rozhovor vznikol len pár dní pred odchodom)
– Budem v New Yorku, v centre. Nie je to žiaden útek zo Slovenska. Nikto mi neublížil, nikto mi nerobí zle, nemám s nikým problém. Neodchádzam a neutekám odtiaľto. Idem sa zdokonaliť v angličtine.

Vaša angličtina je zlá?
– Ježiš, hrozná! Keď niekomu poviem, že sa učím 15 rokov po anglicky, tak je to naozaj vtipné. Myslím, že sa dohovorím. Aj rozumiem, ale podľa mňa je moja angličtina veľmi pasívna. Ja sa hanbím rozprávať, a preto tam idem sama, pretože keby som šla s niekým, tak nebudem rozprávať po anglicky. Poznám sa. Dúfam, že tam tú jazykovú bariéru už konečne prekonám.

S Jánom Ďurovčíkom ste si blízki. Nebude vám tam chýbať?
– Samozrejme, že mi bude veľmi chýbať.

Plánujete v Amerike aj pracovať?
– Čakala som na ten posledný impulz, keď sa vráti z New Yorku Zuzka Kanócz. My to máme takú reťazovú reakciu – Kostelný, Kanócz a teraz ja. Zuzka prišla odtiaľ nadšená, zmenená, oddýchnutá a úplne úžasná. Pýtala som sa na všetko a povedala mi, že nestihla vôbec nič. Prvé tri týždne sa v kuse učila. Podľa toho si myslím, že nebudem popritom stíhať nejakú prácu. Ale keby sa dalo, nebránila by som sa ničomu, no nemám vybavené pracovné víza.

Ste dosť vyťažená – divadlo, natáčanie, spievanie na súkromných akciách... Nemali ste problém s tým, že odchádzate?
– Nie som vyťažená. Ono to len tak vyzerá, ale mám podpísané dlhodobé zmluvy, ktoré ma k niečomu zaväzujú. Keďže sme môj odchod veľmi dlho plánovali, podarilo sa to korektne dohodnúť. Ďakujem preto produkciám za ich ústretovosť a pochopenie.

Čo plánujete urobiť ako prvé po návrate domov?
– To naozaj netuším.

Zdroj: pluska.sk