Choď na obsah Choď na menu
 


Potvrdené! Nela začína meniť svoju tvár

26. 7. 2019

Na jeseň opäť prichádza na televízne obrazovky úspešná a obľúbená relácia, v ktorej budú meniť svoje tváre rôzne známe mená. 

 

Reč je o piatej sérii šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú televízia Markíza uvedie na obrazovky už na jeseň. Diváci si budú môcť pár týždňov vychutnávať zábavu v podaní rôznych známych i menej známych tvári. 

 

Ponuku tentokrát prijala aj Nela, ktorá sa pôvodne mala objaviť už v predošlej sérii, no rozhodla sa venovať radšej svojim malým ratolestiam - synovi Hektorkovi a dcérke Liane. Pred nejakým časom sa začala postupne vracať do pracovného kolotoča a rozhodla sa, že si už túto príležitosť nenechá ujsť. 

 

Ako sme u nej zvyknutí, môžeme sa tešiť na dokonale predvedené výkony. Už len nedočkavo čakáme na mená osobností hudobnej scény, ktoré bude Nela musieť stvárniť a napodobniť na pódiu. 

 

Ďalej sa v relácii objaví aj kolega Nely z divadla - David Hartl, herečky Zuzana Kraváriková a Karin Haydu, herci Noel Czuczor a Pavol Topoľský, moderátor Rasťo Sokol a topmodelka Alexandra Gachulincová. 

 

Všetkým účinkujúcim budeme držať palce a tešiť sa na ich výkony. 

6adf8218-a372-4952-81d5-964842e333ea.jpg

FOTO: Televízia Markíza

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.